Česká obchodní značka SECO byla založena v roce 1995. Firma se zabývá vývojem, výrobou a prodejem profesionálních reproduktorových soustav a zvukovou technikou obecně.     ***     V roce 2002 se činnost rozšířila o služby v oblasti ozvučování a byla založena agentura TTH AGENCY, která zajišťuje ozvučení a osvětlení akcí, zastupování umělců, zprostředkování uměleckých pořadů apod. Disponujeme variabilním ozvučovacím systémem, který umožňuje pokrýt požadavky od malých společenských událostí až po velké festivalové scény.
 DS-216E - digitální zvukový procesor pro řízení reproduktorů - 2 vstupy / 6 výstupů
DS-216E  - digitální zvukový procesor pro řízení reproduktorů  - 2 vstupy / 6 výstupů DS-216E - digitální zvukový procesor pro řízení reproduktorů - 2 vstupy / 6 výstupů

24-bitový procesor pro kontrolu reproduktorů a reproduktorových soustav. DS-216E má 2 programovatelné vstupy a 4 programovatelné výstupy. Každý výstup má nastavitelný kompresor, limiter, pětipásmový parametrický EQ a zpožďovací linku 7 ms. Programování se provádí pomocí tlačítek na předním panelu nebo přes PC pomocí software USB kabelu. Digitální technologie zaručuje minimalní zkreslení a vysoký dynamický rozsah. Kmitočtový rozsah je 20 Hz - 20 kHz. Vstupy i výstupy mají nastavitelné Gainy (regulovatelné vstupní a výstupní úrovně signálu). XLR konektory - symetrické zapojení. Přístroj lze chránit uživatelským heslem. Každý výstup lze zamutovat přímo z předního panelu.

10548

Nový, vylepšený model DS-216E (dříve DS-216B)
Přiložený PDF soubor
Poznámka: Fotografie, tech dat a manuál jsou pro všechny tři verze, tj. DS418E, DS216E, DS214E

Ceny pro DS214/E a DS418/E budou doplněny v průběhu začátku roku 2017.
Manuál: Manuál Specifikace: Specifikace

 
   
   Copyright © 2001-2024 Bubik s.r.o.
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru bez písemného souhlasu zakázáno.