Česká obchodní značka SECO byla založena v roce 1995. Firma se zabývá vývojem, výrobou a prodejem profesionálních reproduktorových soustav a zvukovou technikou obecně.     ***     V roce 2002 se činnost rozšířila o služby v oblasti ozvučování a byla založena agentura TTH AGENCY, která zajišťuje ozvučení a osvětlení akcí, zastupování umělců, zprostředkování uměleckých pořadů apod. Disponujeme variabilním ozvučovacím systémem, který umožňuje pokrýt požadavky od malých společenských událostí až po velké festivalové scény.
 PKN CONTROLS - Profesionální "High-End" zesilovače se spínaným zdrojem a PWM modulací
PKN CONTROLS - Profesionální "High-End"  zesilovače se spínaným zdrojem a PWM modulací PKN CONTROLS - Profesionální "High-End" zesilovače se spínaným zdrojem a PWM modulací

Zesilovače PKN Controls jsou technickou a technologickou špičkou na poli velmi výkonných, účinných a spolehlivých zesilovačů se spínaným zdrojem, s PWM (pulsně šířkovou) modulací symetrického koncového stupně, a plně digitální kontrolou pracovního režimu. Stále můžeme nabídnout tyto zesilovače za solidní ceny. Individuální kalkulace jsou možné. Pro souhrnný ceník se základními údaji zesilovačů, klikněte na červené logo PKN - po otevření stránky je pod textem ikonka "Ceník" a "Specifikace"

0

Výrobce: PKN CONTROLS, Hungary - http://www.pknc.com
Maďarsý výrobce PKN Controls je známý v odvětví průmyslových spínaných zdrojů s výkony od desítek wattů, až po výkony do řádu desítek kilowattů, již několik let. PKN Controls pracuje v oblasti zakázové průmyslové electroniky a PLC programmingu pro firmy jako jsou např.: Siemens, Omron, Telemechanique, etc. Zkušenosti a praxe se spínanými zdroji iniciovaly v roce 2001 výrobu kvalitních digitálních zesilovačů. " Made in Europe"rnrnZesilovače značky PKN Controls jsou momentální technologickou špičkou na poli moderních, velmi výkonných a účinných zesilovačů s vysokofrekvenčním rezonantním zdrojem s aktivním PFC (Power Factor Corrector) korektorem. Koncový výkonový stupeň je vysokofreqvenční, "semi-soft" spínaný koncový stupeň s pulsně šířkovou modulací (PWM), v plně symetrické konfiguraci. Zesilovače produkují plný výkon při napětí v síti od 160V do 270V. Celý zesilovč je řízen procesorem, který hlídá bezpečný provoz zesilovače od vstupní signálové části až po výstupní hodnoty koncového stupně. Toto nejmodernější pojetí řízení zesilovače, kdy díky výkonnému vestavěnému procesoru všechny důležité stupně zesilovače mezi sebou komunikují, zaručuje i inteligentní řízení všech ochran. Při konstrukci zesilovače použil výrobce vysoce kvalitní zakázkové komponenty a technologie. Nelze nezdůraznit použití čtyřvrstvých plošných spojů, vysokofrekvenčního transformátoru vinutého plochým vodičem - jako srdce zesilovače, které produkuje u modelu XD a XE-6000 cca 7 kW výkonu, vysokoobrátkové vantilátory s rotory v magnetickém poli, cívky s "Litz" vodičem a.t.d. To vše v Rackovém šasi 1RU o celkové váze POUZE 9,5 kg (u modelů s výkonem 2x3650W)! Rádi Vám zodpovíme případné dotazy na tel.: 608 205 266. K dispozici jsou uživatelské manuály v českém i anglickém jazyce.
Manuál: Manuál Specifikace: Specifikace Ceník: Ceník
   Copyright © 2001-2024 Bubik s.r.o.
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru bez písemného souhlasu zakázáno.