Česká obchodní značka SECO byla založena v roce 1995. Firma se zabývá vývojem, výrobou a prodejem profesionálních reproduktorových soustav a zvukovou technikou obecně.     ***     V roce 2002 se činnost rozšířila o služby v oblasti ozvučování a byla založena agentura TTH AGENCY, která zajišťuje ozvučení a osvětlení akcí, zastupování umělců, zprostředkování uměleckých pořadů apod. Disponujeme variabilním ozvučovacím systémem, který umožňuje pokrýt požadavky od malých společenských událostí až po velké festivalové scény.
 LC II series - Profesionální digitální výkonové zesilovače "High-End" kvality
LC II series -  Profesionální digitální výkonové zesilovače "High-End" kvality LC II series - Profesionální digitální výkonové zesilovače "High-End" kvality

_Model___________4 Ohm____________8 Ohm____________
LC-4004U________4 x 1000 W_________4 x 660 W__________
LC-10004U_______4 x 2100 W_________4 x 1600 W_________

Modely LC-4004U a LC-10004U jsou již dostupné. Dodací lhůta se pohybuje v rozsahu od 1 až šest týdnů. Nyní se zdrojem odolným 400V přepětí v síti a dalšími zlepšeními. Pro více detailů klikněte na obrázek. Kontaktujte nás na tel: 608 205 266 , email: michalflora7@gmail.com, info@secozvuk.cz

0

Výrobce: PKN CONTROLS, Hungary - http://www.pknc.com
Inovovaná verze LC-4004U se zdrojem nové generace Worldwide Operational PFC Power Supply 110-230V, který zvládá bez poškození i poruchu 400V přepětí v síti! Nová konstrukce zdroje je schopna okamžitě zareagovat, detekovat přepětí a odpojit se bezpečně od sítě. PFC – tedy korektor účiníku, je inteligentní řešení „naladění neboli harmonizace“ zdroje s průběhem sinusoidy v síti, a tedy harmonický a šetrný odběr výkonu ze sítě bez „ jaloviny“. Dále je u zesilovače o něco zvýšen výkon pod 4ohmy. Zesilovač bez problémů snese 2 ohmovou zátěž na každém kanálu a má dokonale vyrovnanou fázi s i bez zapojení integrovaného crossoveru. Zesilovač má zdokonalený přednes basů. Výkon do 2 ohmů bude specifikován výrobcem v krátkém čase.
(Občas se stává, že síťový přívod je i delší dobu v pořádku a problém nastane až po nějaké době. Např. nulový vodič se někde v hlavním přívodu vyhřeje, ztratí kontakt a problém je "na světě". Vy pak musíte zaplatit opravu. Nová LC-4004U s inteligentním řešením zdroje ochrání sebe i vaše investice.)


Velmi kvalitní zesilovače pro univerzální použití, v solidní cenové relaci. LC 2002 je dvoukanálový zesilovač o výkonu 2 x 1000W/4 ohmy, nebo 2 x 1800W/2,6 ohmů. Model LC 4004 je čtyřkanálový zesilovač o výkonu 4 x 1000W/4 ohmy, nebo 4 x 1800W/2,6 ohmů - vynikající řešení pro 4 cesty pódiových monitorů. Oba modely se dají použít v můstkovém zapojení a mají vestavěny 2-pásmové crossovery. LC II řada profesionálních zesilovačů je rovněž navržena pro stálé i touringové aplikace. Použití ve stálých instalacích pro ty, kteří požadují maximální kvalitu zvuku a vysokou spolehlivost vyspělé technologie, pro touringové aplikace pro všechny, kteří kromě již uvedených vlastností potřebují maximální výkony při minimálních rozměrech a nejnižší možné hmotnosti. Tyto inteligentním procesorem řízené zesilovače pracují v rozsahu napětí v síti již od 160V. V každém případě ale uživatel zesilovače musí zajistit standardní 230V připojení odpovídající platným normám vč. revizí.
Manuál: Manuál Specifikace: Specifikace Ceník: Ceník

 
  
   Copyright © 2001-2024 Bubik s.r.o.
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru bez písemného souhlasu zakázáno.