Česká obchodní značka SECO byla založena v roce 1995. Firma se zabývá vývojem, výrobou a prodejem profesionálních reproduktorových soustav a zvukovou technikou obecně.     ***     V roce 2002 se činnost rozšířila o služby v oblasti ozvučování a byla založena agentura TTH AGENCY, která zajišťuje ozvučení a osvětlení akcí, zastupování umělců, zprostředkování uměleckých pořadů apod. Disponujeme variabilním ozvučovacím systémem, který umožňuje pokrýt požadavky od malých společenských událostí až po velké festivalové scény.
 ES 603 - třípásmový reprobox SECO s integrovaným zvukovodem
ES 603 - třípásmový reprobox SECO s integrovaným zvukovodem ES 603 - třípásmový reprobox SECO s integrovaným zvukovodem

Výkonný třípásmový reprobox pro všestranné použití - velmi pečlivé zpracování s použitím nejkvalitnějších komponentů nabízí vysokou kvalitu, spolehlivost a dlouhou životnost za příznivou cenu. Reproduktory 18 Sound 6Nd410 a ND1070 + Beyma 15P80Nd.
Můžete u nás zakoupi i zvukovod pro výrobu tohoto typu reproboxu. Najdete jej v sekci Příslušenství.

25990

Ukončená výroba
Reprosoustavy jsou osazeny reproduktory od renomovaného evropských výrobců Beyma a Eighteen Sound – Itálie. Výškový a středový reproduktor 18 Sound 6Nd410 + ND1070 jsou s nejmodernějším neodymiovým magnetem snižujícím celkovou hmotnost reproboxu na 35 kg. Basový reproduktor 15" Beyma 15P80Nd. Design integrovaného středovýškového zvukovodu, zaručuje rovnoměrné vyzařování kmitočtů v obou osách 80x 50stupňů.
Reproboxy jsou vyvinuty tak, aby pracovaly i se standardními zesilovači bez nutnosti použití drahých a na obsluhu relativně náročných digitálních procesorů pro úpravu zvuku. K případné kompenzaci nedostatků poslechových prostor postačí jednoduchý grafický ekvalizér zabudovaný ve většině mixážních pultů. Třípásmový systém má na rozdíl od klasických dvoupásmových reproboxů dělící kmitočty pro jednotlivé reproduktory navrženy tak, aby nezasahovaly do pro srozumitelnost důležitého, tzv. řečového pásma, které se nachází mezi 500 až 3000 Hz. Reproboxy ES603 pokryjí všechny požadavky od řečnických aplikací až po ozvučení hudebního tělesa. ( Reprosoustavy lze rovněž doplnit subwoofery SECO SBB500By, výrazně se tak doplní pásmo nízkých kmitočtů).
Manuál: Manuál

 
     
   Copyright © 2001-2024 Bubik s.r.o.
Publikování nebo další šíření obsahu tohoto serveru bez písemného souhlasu zakázáno.